vineri, 19 aprilie, 2024

Aya de la Puterea dragostei, primele declarații după despărțirea de Andrei! Cu cine s-a mutat acum? „A observat toată lumea”

Distribuie:

Publicat:

După ce s-a despărțit de Andrei, Aya a făcut primele declarații. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi amorezi?

Din nefericire, unul dintre cele mai iubite cupluri din emisiunea ”Puterea Dragsotei” s-a despărțit, respectiv Aya și Andrei, concurenții care au fost cei mai apreciați și cei mai îndrăgiți de publicul de acasă.

Imediat ce fanii celor doi au sesizat că între ei s-a produs ruptura, admiratorii cuplului au așteptat câteva explicații despre ceea ce s-a întâmplat între Aya și Andrei, motiv pentru care, recent, blondina a făcut o serie de declarații despre despărțirea de partenerul său.

Aya: ”Ne așteptăm la o împăcare”

Pentru fanii cuplului format din Aya și Andrei încă mai există o speranță, asta pentru că blondina, prezentă în platoul emisiunii ”Totul pentru Puterea Dragostei”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, aceasta a declarat că, atât ea, cât

și fostul partener se gândesc la o împăcare. Astfel, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a explicat că, de fapt, ea și Andrei nu s-au despărțit definitiv, ci doar au luat o pauză, din cauza unor discuții mai aprinse pe care le-au avut în ultima perioadă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img