miercuri, 24 aprilie, 2024

BĂLĂRIILE , REGINELE CIMITIRULUI BARLADEAN

Distribuie:

Publicat:

Iarba verde din cimitir este iubita de cei care pastoresc liniștea adormiților . Deși am scris despre jungla urbană din cimitir si au trecut  zece zile, lucrurile nu s-au schimbat. Pe aleile dintre morminte nu poți sa circuli iar crucile, dacă nu se intervine in scurt timp vor fi acoperite de verdeața.

Dorina Stoica, scriitor si contribuabil barladean,  si-a aratat nemulțumirea declarând ca “ sunt revoltată! Am mers la cimitir să mă reculeg la mormântul celor care au trecut prin viata mea. Asa se cade să facem duminica! Cam asa arată o alee pe care cu teama de șerpi ori șopârle m-am apropiat de locul de veci al familiei mele. Și va rog să mă credeți că nu sunt pe lista celor cu debite la taxa pe Cimitir! Sper ca săptâmâna viitoare să se mai vadă și crucile, nu numai bălăriile”.

Contactat telefonic, directorul DAPPC Iulian Bâca ne-a declarat ca “ de luni am achizitionat si cea de a treia motocoasa si am început sa cosim iarba de pe alei si de jur împrejurul mormintelor. Îmi cer scuze fata de barladeni pentru neplacerile  create, si in cel mai scurt timp vom remedia problema”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img