sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bănca Europeana pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare o numeşte pe Madeline-Dalila Alexander în Consiliul de Administraţie al Agricover Holding

Distribuie:

Publicat:

Madeline-Dalila Alexander a fost numită în funcţia de administrator provizoriu – membru în Consiliul de Administraţie al Agricover Holding din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Potrivit unui comunicat al companiei, transmis joi AGERPRES, Madeline-Dalila Alexander are o experienţă de peste 30 de ani ca auditor, din care 20 de ani de activitate la nivelul de partener în firme de audit din Big 4 Accounting Firms. Alexander este acreditată ca expert GAAP şi IFRS în Statele Unite precum şi expert GAAP, conformitate şi implementare SOX în România. Este membră a Camerei Române a Auditorilor Financiari (CAFR), ASPAAS, CECCAR precum şi Contabil Public Certificat (CPA) în Statele Unite ale Americii. Aceasta are cetăţenie română şi va fi prima femeie numită în Consiliul de Administraţie al Agricover Holding SA.

Numirea urmează să fie ratificată de către acţionari, în următoarea Adunare Generală a Acţionarilor convocată pentru data de 20 iunie 2022, potrivit Agerpres.ro.

"Noi, la BERD, sprijinim cu căldură numirea doamnei Madeline-Dalila Alexander ca administrator – membră în Consiliul de Administraţie al Agricover Holding SA, din partea BERD. Domnia sa dispune de credenţiale deosebite pentru acest rol, cu o experienţă de mai bine de trei decenii în auditarea companiilor internaţionale din domeniul public şi privat, precum şi numeroase acreditări expert atât în Statele Unite, cât şi în România. Doamna Alexander a lucrat la nivel de Partener timp de 15 ani la Deloitte România. Având cetăţenie română şi fiind totodată prima femeie numită în Consiliul de Administraţie, dumneaei cunoaşte deja bine Agricover Holding SA, ocupând poziţia de preşedinte al Comisiei de Audit şi Risc din anul 2020. Avem aşteptări mari de la contribuţiile dânsei la creşterea companiei", a declarat directorul regional BERD pentru România şi Bulgaria, Mark Davis.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img