sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bănel Nicoliță, despre relația cu fetițele lui. Fostul fotbalist este un tată devotat

Distribuie:

Publicat:

Bănel Ioniță a fost căsătorit cu Cristina Nicoliță, însă au divorțat. Cei doi au împreună două fetițe, cea mică are vârsta de 7 ani, iar cea mare are 9 ani. Fostul fotbalist a vorbit acum, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre relația cu cele mici.

Bănel Nicoliță este un tată devotat și nu spunem doar noi acest lucru, ci și el, care a vorbit despre relația pe care o are cu fetițele lui. În exclusivitate pentru Antena Stars, fostul fotbalist a făcut câteva declarații despre cele mici.

Ce relație are Bănel Nicoliță cu fetițele lui

S-a tot auzit în presă despre Bănel Nicoliță că are datorii mari, însă el a mărturisit că nu este adevărat. Singura datorie a lui este să le iubească necondiționat pe fetițele lui din căsnicia cu Cristina Nicoliță.

„Nu am datorii la nimeni, să stea toată lumea liniștită, sunt foarte bine, sunt sănătos și când am spus că sunt în România, sunt în România. Fiecare poate să înțeleagă ce vrea, eu nu am datorii, decât față de copii mei, să le ofer toată dragostea mea. Ele sunt cele mai mari bucurii ale mele”, a declarat el.

De asemenea, fostul jucător de fotbal a spus că fetele lui l-au urmat într-un fel, astfel că cea mică face gimnastică, iar cea mare este la scrimă.

„Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a completat Bănel Nicoliță.

Cum le crește fostul fotbalist pe cele mici

Bănel Nicoliță a declarat că are mare grijă la educația fetițelor lui. Fostul jucător de fotbal spune că vrea să aibă copii disciplinați și este atent la fetele lui să fie așa, fiindcă un sportiv trebuie neapărat să fie disciplinat.

„Și eu am o școală de fotbal și ce i-am rugat pe copii să facă disciplină. Dacă sunt disciplinați, atunci totul va fi ok, dacă nu sunt disciplinați, atunci poarta e deschisă și trebuie să plece în secunda unu. Nu accept jucători care nu sunt disciplinați”, a precizat fostul fotbalist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img