miercuri, 27 martie, 2024

Bărbatul descoperit mort de un grup de elevi într-o staţie de autobuz a fost ucis. Doi suspecţi au fost arestaţi

Distribuie:

Publicat:

Concluziile medico legale în cazul bărbatului de 42 de ani descoperit mort într-o staţie de autobuz din localitatea vasluiană Ştioborani au indicat că victima a fost ucisă

. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, au fost identificaţi doi principali suspecţi: Gheorghe Bujor şi Constantin Beşa.

Cei doi erau prieteni ai victimei, iar în seara de 22 martie au petrecut împreună la un bar din sat. La un moment dat, între cei trei a izbucnit un conflict spontan.

Bărbatul de 42 de ani a primit o lovitură în plină figură, căzând în zăpadă. Cei doi prieteni s-au năpustit asupra sa şi l-au lovit cu pumnii şi picioarele până l-au lăsat fără viaţă. A doua zi dimineaţă, trupul neînsufleţit al victimei a fost observat de un grup de elevi sosiţi în staţia de autobuz pentru a lua mijlocul de transport către şcoală.

Bărbatul de 42 de ani, avea doi copii mici şi era divorţat. El urma să plece peste câteva zile în Cehia, unde lucra în silvicultură. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi, iar duminică, 25 martie, Tribunalul Vaslui a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de omor.

Sursa: Adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img