joi, 25 aprilie, 2024

Bârladul își îmbogățește zestrea cetățenilor de onoare cu încă două personalități de marcă

Distribuie:

Publicat:

Vineri, 26 noiembrie, într-un cadru festiv și plin de emoție, doi dintre cei mai apreciați profesori din Bârlad au primit, oficial, din partea primarului Dumitru Boroș, titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Bârlad.

Este vorba despre distinsa profesoară dr. Elena Monu și reputatul profesor universitar dr. Nicolae Crețu. Ceremonia de înmânare a distincțiilor a avut loc în plenul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Bârlad, instituție care, pe data de 16.07.2021, a emis Hotărârea numărul 265, privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Bârlad doamnei prof. dr. Elena Monu și pe data de 31.08.2021, Hotărârea numărul 305, privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Bârlad domnului prof. univ. dr. Nicolae Crețu.

„Două personalități care nu mai au nevoie de nicio prezentare și de două ori o onoare pentru mine și membrii Consiliului Local de a le recompensa pe măsură. Le mulțumesc, în numele cetățenilor municipiului Bârlad, pentru contribuția uriașă la viața academică, didactică și culturală a localității noastre. Amândurora le doresc sănătate multă, pentru a ne mai preda, mult timp de acum înainte, lecții de viață bună”, a spus primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img