sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Băsescu, despre propunerea de premier: Iohannis este îndreptăţit să încerce o nominalizare din Opoziţie

Distribuie:

Publicat:

Senatorul Traian Băsescu, liderul PMP, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis are "îndreptăţirea şi (…) obligaţia politică" să încerce o nominalizare din Opoziţie la funcţia de premier, în condiţiile în care alianţa PSD-ALDE s-a dovedit "inaptă" pentru guvernare.

"Eu cred că Iohannis are toată îndreptăţirea, şi de ce nu şi obligaţia politică, să încerce şi o nominalizare de prim-ministru din Opoziţie, după ce alianţa PSD-ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare. Deci, jucaţi, vă rog, domnule preşedinte", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP susţine, în context, că prin propunerea Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de premier, "psd-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy".

In atenția cursanților de școli auto!

"Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mână bună a lui Daddy), a avut 'inspiraţia propunerii geniale' unanim şi degrabă aprobată de CEx, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose. Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către preşedinte a interimarului Fifor reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou guvern, dacă i s-ar propune. În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy", a mai afirmat Băsescu.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost nominalizată de Comitetul Executiv al PSD pentru funcţia de premier.

 

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img