joi, 28 martie, 2024

Bătaie intr-un bar din Husi între doi pesediști : chirurgul, manager și consilier judetean Bogdan Popa lovit cu pumnii si scaunul de catre actorul Cladiu Romila ce ocupa și funcția de consilier local in municipiu

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Bzv.ro i-a contactat pe cei doi si a primit o declaratie comuna, ambii negand faptul ca a fost un conflict violent intre acestia : “ A fost un conflict verbal pueril intre noi doi si nimic. Discutiile barbatesti se poarta uneori si pe un ton asemenea. Nu am nimic impotriva domnului Romila, am fost si suntem prieteni si vom continua sa avem discutii constructive , iar colaborarea noastra continua. “ declara domnul Popa . Domnul Romila a adaugat faptul ca ceea ce s-a intamplat ieri nu a fost decat o copilarie si ca va ramane prieten si coleg de partid cu dr Popa.

Stirea initiala : 1-0 la pauza pentru consilierul din CL HUSI – Cladiu Romila in meciul cu dr. Popa Bogdan.

Momente tragicomice s-au petrecut in după amiaza zilei de 24 Ianuarie, intr-un bar din centrul municipiului Husi . După festivitatea de depunere de coroane din parcul Cuza-Vodă, întreaga suflare PSD s-a reunit la un restaurant din apropiere pentru a sărbători “ Mica Unire”. Prezenti in locatie au fost toti din linia intai PSD Husi . Insa la un moment dat la 3 ore diferenta fata de momentul intalnirii in separeul restaurantului au ramas doar chirurgul Bogdan Popa ce ocupa functia de manager al Spitalului Husi cat si functia de consilier judetean in cadrul CJ Vaslui cat si Claudiu Romila, huseanul actor la Teatru Nottara din Bucuresti, dar care ocupa si functia de consilier local al municipiului Husi, desi paradoxal el se afla in proportie de 90 la suta din timp in capitala Romaniei fiind cumva total absent din viata cotidiana huseana . Dupa prea multe ape si ceaiuri servite, intre cei doi a intervenit un conflict verbal care a degenerat intr-o agresiune fizica . Conform informatiilor noastre, dr. Popa a incasat cativa pumni dar si un scaun in spate .

Si politistii huseni au ajuns la fata locului si urmeaza sa se efectueze cercetari pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile spetei .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img