joi, 18 aprilie, 2024

Băut la volan cercetat pentru ultraj

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de  Frontieră Botoşani au depistat în trafic un bărbat care a refuzat recoltarea de mostre biologice, deşi emana o puternică halenă alcoolică în timp ce se afla la volan. 

Pe timpul efectuării cercetărilor, bărbatul a adresat insulte, injurii și amenințări polițiștilor de frontieră, fapt pentru care este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

În data de 07 decembrie, în jurul orei 01.00, o patrulă a poliţiei de frontieră de la Serviciului Teritorial al Poliţiei de  Frontieră Botoşani – I.T.P.F. Iași aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control un autoturism înmatriculat în România, ce circula pe DN29D dinspre localitatea Cucuteni către localitatea Ştefăneşti, judeţul Botoşani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost sesizată Poliţia Oraşului Ştefăneşti, în vederea testării cu aparatul etilotest.          

Pe timpul efectuării cercetărilor bărbatul a devenit agresiv, aducând injurii, expresii jignitoare şi ameninţări polițiștilor de frontieră. Totodată, acesta a refuzat categoric testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img