News Flash:

BACALAUREAT 2017: Incep inscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului. Probele scrise au loc inaintea celor orale

11 Iulie 2017
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti incep inscrierile la a doua sesiune de bacalaureat, sesiunea de toamna a examenului national fiind programata intre 21 august si 6 septembrie. Pentru prima data, bacalaureatul incepe cu probele scrise, apoi urmand probele orale.

Potrivit calendarului Ministerului Educatiei Nationale, de marti pana vineri are loc inscrierea candidatilor la a doua sesiune de examen. Pe 27 iulie este programata inscrierea candidatilor care au promovat examenele de corigente.

Bacalaureatul incepe pentru prima oara cu probele scrise. Astfel, sesiunea de toamna a examenului debuteaza pe 21 august, cu proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 22 august este programata proba scrisa la Limba si literatura materna, pe 23 august, proba obligatorie a profilului, tot proba scrisa, iar pe 24 august, se va desfasura proba la alegere a profilului si specializarii.

Apoi abia incep probele orale. Astfel, intre 25 - 28 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, pe 28 august, evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, intre 29-30 august, evaluarea competentelor digitale si eaxmenul se incheie pe 30 - 31 august, cand este programata evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0912 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031472 (s)