sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barbat arestat de catre politistii huseni dupa ce si-a agresat concubina

Distribuie:

Publicat:

Politistii huseni au retinut un barbat in varsta de 54 de ani, din comuna Tatarani, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunii de violenta in familie.
    
La data de 23 mai, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Husi au fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca in data de 21 mai, pe raza localitatii Cretestii de Sus, comuna Cretesti, judetul Vaslui, o femeie de 51 de ani a fost agresata de concubinul sau, un barbat de 54 de ani.

In urma cercetarilor efectuate, politistii huseni au stabilit faptul ca, in dupa-amiaza zilei de 21 mai a.c., pe fondul consumului de alcool, barbatul cercetat de comiterea agresiunii si-a lovit concubina in mod repetat, cu un obiect contondent (bata din material lemnos). Ca urmare a agresiunii, victima a suferit diverse vatamari ce vor necesita pentru vindecare un numar de 44 – 45 zile de ingrijiri medicale.

In data de 25 mai, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat Judecatoriei Husi, care a dispus arestarea preventiva a acestuia, pentru 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img