sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Barbat calcat de peste 300 de ori de metrou, dupa ce un supraveghetor a crezut ca e o vulpe

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 47 de ani a fost gasit mort pe sinele metroului din Londra, dupa ce un supraveghetor a crezut ore intregi ca vede o vulpe moarta ore. Intr-un final, a iesit la iveala faptul ca este vorba despre si un corp omenesc.

Astfel, peste corpul barbatului a trecut metroul de aproximativ 300 de ori. Timp de 14 ore, trupul barbatului in varsta de 47 de ani a ramas pe sine, fara ca cineva sa intervina.

Controlorii de la Earl’s Court de asemenea au fost informati ca ramasitele erau ale unui animal.

Imediat dupa ce personalul a fost alertat, trenul pe linia respectiva a fost oprit pentru a se incepe ancheta.
Insa un manager care a mers sa investigheze locul a spus ca pare a fi vorba despre o vulpe sau despre o „familie de vulpi”.

Linia s-a redeschis si cel putin 26 de trenuri au continuat sa treaca peste cadavrul barbatului. Abia dupa cateva ore s-a stabilit ca victima provine din Maidstone, Kent.

Pe 13 decembrie 2017, o tanara a fost impinsa in fata metroului la Dristor 1

Pe 13 decembrie 2017, o tanara de 25 de ani a fost impinsa de o femeie in fata metroului la statia Dristor 1.

Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale. Criminala de la statia de metrou Dristor 1 a mai incercat sa ia viata unei alte femei. S-a intamplat in aceeasi zi si sub aceeasi forma in statia de metrou Costin Georgian.

Autoarea crimei a ajuns in spatele gratiilor si a negat ca este ea vinovata. Dupa mai multe declaratii, a dezvaluit ca ea a impins-o pe tanara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img