miercuri, 24 aprilie, 2024

Barbat de 58 de ani decedat in incendiu

Distribuie:

Publicat:

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Vaslui au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o casa de pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Vaslui.

In cursul noptii trecute, in jurul orei 00.18 un apel sosit in dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J. anunta un incendiu la o casa de pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Vaslui, in interiorul careia s-ar afla doua persoane, oameni ai strazii. Imediat,  la locul incendiului au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si  o ambulanta SMURD cu echipaj de terapie intensiva mobila.

La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta la deseurile colectate in interiorul locuintei, cu degajare mare de fum  si pericol de propagare la intreaga casa, formata din doua incaperi. La intrarea in interior, in holul locuintei, a fost gasita o persoana decedata, un barbat de circa 58 de ani. Pompierii au lichidat imediat incendiul si au procedat pentru cautarea celei de a doua victime printre  deseurile colectate, in final  neconfimandu-se existenta in interior a acesteia. 

 Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost utilizarea focului deschis in spatii inchise, persoana decedata a aprins in mod voluntar niste deseuri pentru a se incalzi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img