joi, 28 martie, 2024

Barbat din Dimitrie Cantemir, prins la Hoceni la volan, desi avea permisul suspendat

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.

Luni, 6 septembrie, ora 11:30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public din comuna Hoceni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.  

Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img