joi, 25 aprilie, 2024

Barbat din R. Moldova cautat de autoritatile din Franta, depistat la controlul de frontiera din ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un cetatean din R. Moldova, cautat de autoritatile din Franta pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii.

In data de 08 martie, in jurul orei 11.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita , s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, un cetatean din R. Moldova, in varsta de 49 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

„La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca pe numele barbatului era o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare emis de autoritatile din Franta, la data de 08.03.2020, precum si o alerta de arestare Interpol emisa de Franta, acesta fiind cercetat pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii pe teritoriul Frantei.” declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

 Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img