vineri, 19 aprilie, 2024

Barbat retinut de catre politistii barladeni

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reținut un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din Pogonești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în dimineața zilei de 9 august 2019, ora 5.50, pe drumul național DN 11A, în comuna Ivești, județul Vaslui, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în județul Constanța, ar fi șicanat în trafic persoana vătămată, un bărbat de 24 de ani, din Ivești. Ulterior, în urma unei dispute verbale, bărbatul bănuit ar fi virat brusc stânga și ar fi acroșat în mod intenționat persoana vătămată ce se afla lângă autoturismul acestuia, după care ar fi părăsit locul faptei.

 Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, s-a stabilit că a necesitat un număr de 130 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior comiterii infracțiunilor cercetate în cauză, bărbatul s-a sustras activităților de urmărire penală efectuate, fiind plecat de la domiciliu, în străinătate.

 Marți, 8 iunie 2021, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de astăzi, 9 iunie 2021,  acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img