joi, 18 aprilie, 2024

Barbat retinut de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Husi

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși au reținut un bărbat, din Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat (în formă continuată), distrugere și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Grumezoaia, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat (în formă continuată), distrugere și lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au identificat prezumtivul autor al infracțiunilor și au recuperat, în proporție de 50%, prejudiciul cauzat (3.000 lei), care a fost restituit persoanelor vătămate.

Polițiștii au stabilit că, în perioada iunie-august 2021, bărbatul cercetat ar fi pătruns în mai multe gospodării, din localitatea Grumezoaia, de unde a sustras diverse bunuri de valoare.

Totodată, în data de 15 august 2021, pe fondul consumului de alcool, acesta a lovit o persoană vătămată (bărbat în vârstă de 47 de ani) cu o scândură în zona umărului drept și i-a produs avarii la autoturism.

În data de 18 august, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 19 august 2021, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img