marți, 19 martie, 2024

Barbat talharit in Gara BANCA.Agresorul a fost retinut

Distribuie:

Publicat:

Politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Vaslui au retinut un tanar, in varsta 21 ani, din comuna Banca, cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie, fapta comisa asupra unui barbat, in varsta de 42 ani.

G.Petrica,  in varsta de 42 ani, din comuna Banca a sesizat politistii cu privire la faptul ca in timp ce se afla in statia C.F.R. Banca, mai multe persoane l-au lovit si i-au furat bunuri.

Cercetarile au fost efectuate de politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Vaslui si Sectiei de Politie Rurala 7 Banca, stabilindu-se faptul ca in seara de 26 iulie, in momentul in care barbatul se deplasa pe peronul statiei C.F.R. Banca, a fost urmarit de catre doi tineri, iar unul dintre ei, D. Cornel, in varsta de 23 ani, l-a lovit si i-a furat sapca si o pereche de ochelari. Dupa comiterea faptei, barbatul in varsta de 42 ani a mers la un grup de persoane pentru a solicita detalii cu privire la agresor. In momentul in care s-a indepartat de grup a fost lovit de S. Catalin, de 21 ani, din comuna Banca, care i-a furat si telefonul mobil. Apoi, un barbat, in varsta de 31 ani si un minor, de 16 ani au lovit victima, iar S. Catalin a mai sustras un lantisor, un telefon mobil si un ceas.

„Politistii au pus in aplicare 4 mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Barlad, fiind recuperate mai multe din bunurile sustrase – un telefon mobil, un lantisor din argint si ceasul.In baza probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe S. Catalin, iar  Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru infractiunea de talharie, fapta pentru care mai este cercetat si D.Cornel. De asemenea, cele doua persoane care au lovit victima sunt cercetate de catre politisti pentru comiterea infractiunii de loviri sau alte violente.”a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant al IPJ VASLUI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img