vineri, 19 aprilie, 2024

Barbat talharit pe o strada din municipiul Barlad

Distribuie:

Publicat:

Un tanar de 19 ani a fost retinut de politistii barladeni pentru o perioada de 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infractiunii de talharie. Acesta a fost prezentat in fata instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Barlad au probat activitatea infractionala a lui C. Radian, in varsta de 19 ani, din municipiul Barlad, care este cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie, fapta comisa pe raza municipiului Barlad.

In dupa-amiaza de 02.08.2015, in timp ce se afla pe strada Republicii, C. Radian a sustras  bunuri de la barbat. Dupa comiterea faptei, pentru a-si asigura bunurile sustrase, C. Radian a amenintat partea vatamata cu acte de violenta si a lovit o alta persoana care a intervenit in apararea acesteia.

C. Radian a fost depistat pe raza localitatii de domiciliu, imediat dupa comiterea faptei, de o patrula formata din politisti din cadrul Politiei municipiului Barlad si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui.

C. Radian a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 ore, iar astazi a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad, cu propunerea de arestare preventiva. Tanarul este cunoscut cu antecedente penale.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img