marți, 19 martie, 2024

Barbatii care au distrus cu toporul doua porti, au fost retinuti

Distribuie:

Publicat:

POLIȚIȘTII VASLUIENI AU REȚINUT DOI BĂRBAȚI, PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE DISTRUGERE, AMENINȚARE ȘI TUBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut doi bărbați, din comuna Lipovăț, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare și tuburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați (tată și fiu), în vârstă de 23, respectiv 51 de ani, din Corbu, comuna Lipovăț, bănuiți de comiterea infracţiunilor de distrugere, amenințare și tuburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 1 mai, ora 9.00, bărbații ar fi provocat distrugeri la gospodăriile a două persoane vătămate din satul Corbu, distrugând, cu un topor, porțile de acces și gardul împrejmuitor. Totodată, aceștia au proferat amenințări față de persoanele vătămate și față de familiile acestora, tulburând ordinea și liniștea publică.

În data de 1 mai , ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de bărbatul de 51 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

În data de 5 mai, poliţiştii vasluieni l-au depistat pe bărbatul de 23 de ani care se sustrăgea urmăririi penale. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 2 bărbați.      

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img