vineri, 29 martie, 2024

Barbatul care a amenintat ca are o bomba in bagaj, in avionul Cluj-Londra, urmarit penal

Distribuie:

Publicat:

Barbatul din judetul Bistrita-Nasaud, care a amenintat miercuri ca are o bomba in bagaj, imediat dupa imbarcarea in avionul Cluj-Londra, este urmarit penal, iar pentru fapta sa risca inchisare maxima de 10 ani.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj a inregistrat imediat dupa incident dosarul penal si a inceput urmarirea penala a barbatului care a amenintat ca detine o bomba.
”S-a dispus inceperea urmaririi penale, numitul M.A. (pasager in cursa Cluj-Londra) are calitatea de suspect si este cercetat pentru comiterea infractiunii de „comunicare de informatii false, care pune in pericol siguranta zborului”. Pedeapsa prevazuta de lege pentru aceasta infractiune este inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi”,se arata intr-un comunicat transmis de Parchetul Curtii de Apel.
Zborul cu destinatia Londra Lutton care ar fi trebuit sa decoleze miercuri dimineata la ora 5.55 de pe Aeroportul din Cluj a plecat cu aproape 3 ore intarziere, dupa ce un calator a spus ca are o bomba in bagajul de cabina, iar oamenii legii au verificat aeronava

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img