luni, 18 martie, 2024

Barbatul cazut de pe un stâlp la Stanilesti, s-a stins in ciuda eforturilor depuse – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : La ora 15:00 fără doar câteva minute, un apel la numărul unic de urgentă 112, anunța faptul ca o persoana care efectua niște lucrări pe un stâlp, s-a prăbușit la pământ . Imediat la fata locului a fost alocată o ambulanta de la substația Secției Husi . Bărbatul in vârsta de 61 de ani, lucra la firma fiului primarului Tofan din comuna Stanilesti . Ajunși la fata locului, salvatorii au preluat imediat victima care se afla in stop cardio respirator și au început manevrele de resuscitare . După aproximativ o ora, cei de pe ambulanta nu au putut decât sa constate decesul . Căzătura fiindu-i bărbatului fatală . 

 

Un eveniment neplăcut care a îndoliat o familie înaintea Sfintelor Sărbători Pascale . Bărbatul, care lucra de foarte mult timp la firma, se pregătea sa plece in Franța pentru a sta cu nepoțeii cu care se mândrea atât de mult . Din pacate, acum, cele doua fete ale decedatului vor trebui sa se întoarcă in țara pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum .

 

Incertitudine la măsurile de siguranța 

 

Suspect ori nu, este faptul ca persoanele care erau cu bărbatul, imediat după ce acesta a cazut, s-au ocupat sa strângă hamul și scara. Când au ajuns polițiștii la fata locului, scara și hamul erau deja strânse . Se pare ca totuși aceștia au declarat anchetatorilor ca bărbatul care a decedat, purta centura și era pe scara. Un lucru este cert, acesta nu purta casca de protectie . Vom vedea dacă ITM-ul va ancheta ori va trece cu vederea peste acest eveniment cu implicarea politicului .

——
STIREA INIȚIALĂ: Unui barbat in vârsta de aproximativ 61 de ani, aflat in stop cardio respirator ii sunt aplicate in aceste momente manevrele de resuscitare. Acesta lucra la o firma care întindea fibra optica și care aparține unui cetățean din comuna . Bărbatul s-a prăbușit de la câțiva metrii, izbindu-se violent cu zona capului de rigola de pe marginea drumului . O balta de sânge este in zona unde acesta s-a prăbușit . Conform surselor noastre, acesta nu purta nici hamuri de protecție ori casca. Vom vedea dacă autoritățile vor demara o ancheta serioasă in acest caz pentru a stabili dacă acesta s-a urcat la înălțime cu toate măsurile de protecție de care avea nevoie . 

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img