joi, 28 martie, 2024

Barbatul mutilat in urma exploziei unui proiectil de razboi este in afara oricarui pericol. Va mai trece printr-o operatie

Distribuie:

Publicat:

Barbatul care a fost adus de la Bacau la Iasi cu elicopterul SMURD, dupa ce un proiectil de razboi a explodat langa el, se afla in afara oricarui pericol si primeste ingrijiri din partea medicilor.

Acesta a fost scos din Terapie Intensiva si astazi dimineata a fost operat in sectia de Chirurgie Vasculara. Pacientul necesita in continuare tratament de specialitate si urmeaza sa fie transferat la Chirurgie Plastica. Starea de sanatate a barbatului este stabila, insa a ramas mutilat pe viata. 

Reamintim ca, Costel O., in varsta de 38 de ani, a ajuns la UPU Sf. Spiridon in stare de soc din cauza hemoragiilor multiple si socului hipotermic. Barbatul a fost constient in primele momente dupa explozie si a decis sa se arunce intr-un parau alaturat. In urma deflagratiei s-a ales cu leziuni traumatice multiple de tip deschis, plagi la nivel inghino-scrotal, plagi la nivelul membrelor inferioare, plagi la nivelul toracelui si amputatie de maini bilateral. Practic, mana stanga a fost amputata complet, iar la mana dreapta s-a incercat refacerea degetelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img