News Flash:

Barbatul s-a trezit la usa cu amanta si cu un copil! Reactia sotiei a fost una de milioane! Nimeni nu se astepta la asa ceva…

29 Iulie 2017
1394 Vizualizari | 0 Comentarii
amanta

Aceasta este incredibila poveste a unui soț ce s-a trezit la ușă cu amanta. Reacția soției a fost una de-a dreptul neașteptată.Se întâmpla în 1947, la scurt timp după ce Dorothy și Cecil se căsătoriseră. Pe cealaltă femeie o chema Lilian Stewart, iar Dorothy, în loc să-i închidă ușa în nas, a invitat-o în casă, pentru a-i afla povestea.

 


Astfel, Lilian i-a povestit soției cum l-a întâlnit pe soțul acesteia, pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. A fost o dragoste scurtă, dar pasională.


Când bărbatul s-a întors acasă, s-a căsătorit cu Dorothy, fără ca femeia să-i știe trecutul. Câteva luni mai târziu însă, Lilian a apărut la ușa lor în brațe cu micuța Sandi, rodul iubirii dintre ea și Cecil.


Atunci femeia le-a explicat că a rămas fără un acoperiș deasupra capului, că își caută serviciu și că nu are cine să aibă grijă de micuța ei.A rugat astfel familia tatălui copilului ei să o țină o vreme, până când se pune pe picioare.

 


Soția lui Cecil însă, în loc să o dea afară din casă, așa cum probabil ar fi procedat majoritatea femeilor, a acceptat pe loc să o țină pe micuța Sandi până când situația mamei ei se îmbunătățește.


După o vreme, Lilian a venit să-și ia copilul acasă. O despărțire dureroasă pentru Dorothy și Cecil, fiindcă până atunci nu reușiseră să aibă copii și o crescuseră pe Sandi ca și cum ar fi fost fata lor, informează unica.ro.


La 70 de ani distanță însă, Sandi a decis să contacteze familia tatălui ei. Astfel, a aflat că mai avea trei surori cu care a ținut legătura și la un moment dat chiar s-au întâlnit scrie a1.ro.


lilian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.072501 (s)