vineri, 29 martie, 2024

Barcelona si-a ales noul antrenor, dupa demiterea lui Quique Setien: Va fi Ronald Koeman, actualul selectioner al Olandei

Distribuie:

Publicat:

Quique Setien a fost dat afară de Barcelona după înfrângerea cu 2-8 cu Bayern. În locul său va fi adus Ronald Koeman, actualul selecţioner al Olandei, anunță MEDIAFAX.

Înfrângerea cu Bayern porneşte noua eră la Barcelona. Prima mutare a conducerii a fost demiterea antrenorului.

Quique Setien este istorie, iar locul său va fi luat de Ronald Koeman. Fostul mare jucător de la Barca va fi instalat oficial după ce îşi dă demisia de la naţionala Olandei.

Koeman a mai fost antrenor secund la Barcelona în urmă cu două decenii. Ca jucător, a marcat peste 60 de goluri pentru club în cei 6 ani petrecuţi în Catalunya.

Vestea i-a făcut fericiţi pe fanii Barcelonei care îşi doresc o schimbare majoră la club.

„E o veste bună pentru că este unul din eroii Barcelonei, chiar dacă demisia preşedintelui nu se va produce. Nu este de vină nici vârsta lui Messi, nici stadiul lui Pique şi nici proasta organizare a lui Valverde sau Quique Setien. Eu cred că Messi va rămâne la acest club. Ce doreşte Messi este o revoluţie pe care o cerem cu toţii, dar am îndoieli mari că se va produce, dacă Bartomeu va rămâne preşedinte”, spune Nacho Martin, unul dintre suporterii Barcelonei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img