vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: 3 pietoni, spulberati pe o trecere de pietoni. Soferul a fugit de la locul faptei

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Nicusor Bichir, tanarul in varsta de 29 de ani, din Barlad, este cel care a spulberat trei persoane pe trecerea de pietoni, pe strada Republicii din municipiul Barlad.

Se disculpa in fata anchetatorilor ca a fugit de la locul accidentului pentru ca intrase in stare de soc.

Stirea actuala:Accident grav in seara zilei de joi, 10 noiembrie, pe strada Republicii din municipiul Barlad. Un sofer care circula cu viteza, a spulberat pur si simplu 3 persoane care se deplasau pe o trecere de pietoni din zona Cerbul de Aur-Confectii. Individul nu a binevoit nici macar sa opreasca sa vada daca victimele sale mai traiesc; si-a continuat drumul linistit. Imediat, la fata locolului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul ambulantei care au preluat victimele: o persoana de aproximativ 60 de ani, o tanara de 25 de ani, grav ranita,  si o persoana de 50 de ani, avand o leziune in zona capului. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal “Elena Beldiman”Barlad.

Politistii rutieri barladeni sunt la fata locului si au deschis o ancheta.VOM REVENI CU DETALII

Potrivit cetatenilor , acea trecere de pietoni este foarte prost amplasata, din cauza ca in zona sunt parcate foarte multe masini,un barladean chiar a reactionat pe o pagina de socializare, oferind autoritatilor cateva solutii pentru evitarea unor astfel de tragedii.

 “Lipsa de vizibilitate la trecerile de pietoni din zona Cerbul de Aur-Confectii din cauza masinilor parcate si pe o parte si pe alta, graba si neatentia pot avea astfel de urmari tragice. Sunt de parere ca o masura de interzicere a parcarii masinilor in zona Cerbul de Aur-Confectii si montarea unui radar fix la jumatatea distantei pot ajuta la evitarea unor astfel de cazuri nefericite, ba mai mult pot contribui la fluidizarea traficului ingreunat la anumite ore ale zilei.” reactioneaza barladeanul Alexandru Curelaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img