vineri, 26 aprilie, 2024

BARLAD: „ A FI” NE PROVOACA SA PURTAM IA ROMANEASCA

Distribuie:

Publicat:

Asociatia Femeilor Intreprinzator din  Barlad se alatura, celei mai frumoase traditii nascuta pe Facebook – un moment unic de inspiratie si bucurie colectiva in care oameni de pretutindeni, indiferent de etnie sau nationalitate, sunt invitati sa poarte ia traditionala romaneasca.

24 Iunie – Sanzienele – Ziua internationala a iei romanesti , un eveniment care se bucura de un imens succes, fiind sarbatorit pe 6 continente, in peste 50 de tari din lume.                                                                                                                                  

„ Barladul se alatura astfel celor o suta de orase din lume unde acest obiect de vestimentatie va fi aniversat. Va invitam, domnilor, sa ne oferiti bratul dumneavoastra, pe care ne sprijinim intotdeauna cu placere, pentru a ne insoti la o plimbare la sosea. Sunt, bineinteles, asteptate si doamnele si domnisoarele din mediul rural, care, cu certitudine, ne vor surprinde in mod placut cu straiele populare din cufarul de zestre al bunicilor”, este invitatia transmisa de Mioara Timofte, presedintele „ A FI”.         
                                                                                                                                            
 Doamnele si domnisoarele din Barlad si din imprejurimi sunt invitate ca, incepand cu ora 10.30, sa se plimbe, singure sau la brat cu partenerii, din fata primariei pana in Gradina Publica, imbracate in ii pentru a arata ca sunt cele mai seducatoare Sanziene.

IA, a fost sursa de inspiratie pentru creatori celebri de moda iar vedetele au imbracat ia cu multa eleganta, pozand pe copertele faimoaselor reviste occidentale.

Ia, acea bluza frumoasa si unica. Ia, acea bluza care ne-a facut celebri in toata lumea si pe care o poarta vedetele de la Hollywood. Ia, pe care noi, romanii, ar trebui sa fim mereu mandri sa o purtam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img