sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: A fost găsit vinovatul pentru mizeria din oras-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluire de senzație făcută de edilul șef al Barladului- acesta a găsit unul dintre principalii vinovați pentru mizeria din oras. Nu, nu este societatea administrata de Consiliul Local, Compania de Utilități Publice, ci presa locală care arată mizeria ce pune stăpânire pe oraș și nu o bagă sub preș.

Consilierii locali( colegi de partid cu dumnealui) l-au luat la întrebări pe managerul acestei societăți cerându-i un punct de vedere în legătură cu programul în care se ridică gunoiul menajer și de ce punctele de colectare a acestuia arată ca după război. După explicația oferită de Adrian Bobeică, primarul Boroș le-a dezvăluit celor prezenți “ vinovatul de serviciu”.

“Singura primărie din țară care a rezolvat problema deșeurilor este cea din Sfântu Gheorghe. Este adevărat, a avut și o strategie, a atras și fonduri europene, dar mai este ceva: alături a fost și presa. Acolo nu au fost articole în presă în care să se dea vina pe primărie sau pe operatorul de salubritate că nu este curat în oraș. Mizeria nu vine de nu știu unde. Tot omul vine și o lasa langa tomberon, o aruncă pe stradă, fac petreceri seara prin fața blocurilor și tot așa. Să vină și presa alături de noi, dacă vrem să schimbăm fața orașului! Acele gunoaie vin tot de la cetățeni. Și n-am văzut un articol în care să se fi scris că cetățenii nu aruncă gunoiul unde trebuie, ci pe lângă”.

Domnule primar, cu respect vă întrebam și noi ceva ( în lipsa conferințelor de presă): vă aduceți aminte cât de curat era orașul pe vremea lui Constantinescu și Solomon( viceprimar)? Nu vorbim de acelaș CUP care putea fi zărit pe toate străduțele din oras ,iar domnul Bobeica vă poate confirma câte telefoane primea când Constantinescu făcea vizite “ de lucru” în cartiere.

Sugestia noastră ar fi ori să-i puneți la muncă pe cei care trebuie să se asigure de curățenia din oraș, plătiți frumos din bani publici, și după ce rezolvați acest aspect puteți arăta cu degetul către oricine doriți. Dar până atunci vorbim de dezinteresul administrației locale în ceea ce privește curățenia orașului, despre incompetența factorilor de decizie în luarea unor măsuri pentru a stopa acest fenomen. Dumneavoastră îi cunoașteți foarte bine, așa că vă provocăm să le dați numele… dacă nu, le facem noi publice. Că tot ne-ați reproșat că nu suntem alături de Dvs. Să vedem cum vă veți poziționa când îi vom nominaliza. Ne dorim să nu fie ca în cazul consilierului Toporaș !

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img