joi, 28 martie, 2024

Barlad : Accident rutier pe DE581, in apropiere de pensiunea Mira – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul pentru descarcerare și o ambulanță tip B2 (EPA), in seara zilei de luni, 13 ianuarie, la un accident rutier întâmplat pe DE581, în apropiere de pensiunea Mira. În accident au fost implicate două autoturisme și patru persoane (doi bărbați și două femei). Unul dintre soferi a fost prins intre fiarele contorsionate ale autoturismului. La intervenție participă și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Victimele au fost transportate la CPU din cadrul Spitalului Municipal Elena Beldiman Bârlad. Trei dintre victime au politraumatisme, dar viața acestora nu este în pericol. Cel mai grav pare a fi șoferul unuia dintre autoturisme, persoană care a fost găsită încarcerată. Una dintre victimele accidentului este o femeie însărcinată în 29 de saptamani.

Din primele cercetari efectuate la fata locului se pare ca primul autoturism (marca Peugeot ) ar fi efectuat o depasire neregulamentara ocazie cu care a patruns pe contrasens unde a acrosat al doilea autovehicul ( marca Opel) care circula regulamentar.

Impactul a fost partial frontal. Cauza exacta de producere a evenimentului rutier va fi stabilita odata cu finalizarea cercetarilor in dosarul penal ce va fi deschis in cauza. In urma accidentului a rezultat vatamare celor 4 persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale

Se vor efectua cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Circulatia a fost oprita pentru aproximativ 30 de minute pentru efectuarea cercetarii la fata locului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img