vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: Arestat preventiv pentru infractiuni de talharie si furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Politistii barladeni au retinut pentru 24 ore, un tanar de 20 ani, banuit de comiterea a doua infractiuni de talharie si o infractiune de furt calificat. Instanta a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva.

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Barlad au efectuat cercetari si au probat activitatea infractionala a lui S. Vlad, de 20 ani, domiciliat in comuna Banca, banuit de comiterea infractiunilor de talharie si furt calificat.

In luna februarie, tanarul a sustras, prin violenta, de la doua femei care se deplasau pe raza municipiului Barlad, cerceii de la ureche. Bijuteriile sustrase au fost ulterior valorificate de tanar la centre de amanet de pe raza municipiului Barlad. De asemenea, in luna martie anul trecut, S. Vlad a sustras doua telefoane mobile de la o alta persoana din municipiul Barlad.

Politistii l-au retinut pe tanar pentru o perioada de 24 ore, iar ulterior a fost prezentat in fata instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva. 

Pe numele lui S. Vlad a fost emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile.  

Pentru a preveni comiterea de astfel de infractiuni in locuri publice, va recomandam:

Nu afisati ostentativ obiecte de valoare (bijuterii, ceasuri, telefoane). Nu va laudati persoanelor necunoscute cu bani sau valori pe care le aveti asupra dumneavostra sau acasa.

Evitati deplasarile pe trasee aflate in zone mai putin circulate.
Daca diverse probleme va obliga sa circulati noaptea, evitati sa o faceti prin zone izolate sau neiluminate, precum si prin zona locurilor unde se consuma bauturi alcoolice. 
   
Nu va lasati atrasi in locuri dosnice de catre indivizi care ofera spre vanzare diverse produse (de obicei mai ieftine).
Cand doriti sa scoateti sau sa depuneti mari sume de bani, e bine cand va deplasati sa fiti insotit de o alta persoana de incredere.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img