vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: BANI ARUNCATI IN GHETOU

Distribuie:

Publicat:

Nu e barladean care sa nu cunoasca blocul G1, adica ghetoul. Cuvantul care descrie imobilul: mizerabil.   
Daca fostul edil, Constantin Constantinescu, a reusit performanta si i-a mutat pe rromii de acolo in locuintele situate pe  capitan Grigore Ignat si Al. Vlahuta, Boros a solicitat consilierilor locali aprobarea realizarii unui studiu de fezabilitate in valoare de 25.000 de lei . De banii acestia se va reactualiza documentatia de avizare pentru lucrari de interventii si efectuarea unei expertize in vederea reabilitarii si refunctionalizarii corpului B. Pana nu se vor finaliza aceste acte municipalitatea nu va sti daca imobilul merita sa fie consolidat.       
Chiar si asa costurile sint enorme, peste un milion de euro, dar niciun consilier local nu a intrebat, macar din curiozitate, atunci cand a votat de unde se va face rost de enorma suma( n.r. vor face conferinta de presa si vor spune ca nu au fost de acord , dar au votat totusi pentru binele orasului).   
In expunerea de motive,  autoritatea locala motiveaza ca odata ce acest studiu este efectuat acolo pot fi amenajate locuinte sociale la aceasta data fiind inregistrate 450 de cereri eligibile.       
Ghetoul  barladean este o pata neagra pe obrazul municipalitatii , acesta aflandu-se-se in apropierea Casei Sturdza care gazduieste adevarate si nepretuite comori istorice. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img