sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BARLAD: BIBLIOTECA IN AER LIBER! LECTURA PLACUTA!

Distribuie:

Publicat:

Asociatia “Buna ziua, copii din Romania” in colaborare cu Biblioteca Stoe Belloescu, cu Primaria Municipiului Barlad si cu Asociatia “Un nou inceput in viata”  organizeaza “Biblioteca in aer liber” in perioada  7 iulie-3 septembrie .

 De ce acest proiect?
 A citi  poate uneori sa fie o provocare din cauza timpului liber limitat sau pentru ca multi dintre noi nu si-au creat acest obicei. Putem citi intr-o cafenea, acasa sau la biblioteca, dar niciuna dintre acestea nu se compara cu lectura in aer liber, inconjurati de natura si de liniste.                     

Gradina Publica este o astfel de oaza de liniste si natura, iar tot ce mai lipseste sunt cartile. 

 Scopul proiectului este de a amenaja in locatia mentionata o sala de lectura in aer liber. Astfel, vizitatorii care vor intra acolo  vor avea nu doar un spatiu unde pot sa citeasca  dar si carti la dispozitie. Pasionatii de lectura  vor avea acces gratuit la carti putand ,la randul lor ,sa contribuie cu volume la fondul de carte al bibliotecii in aer liber.

 „Ne dorim ca cei pasionati de lectura sa aiba o arie cat mai larga de lecturi din care sa poata alege. 
Deschiderea oficiala va fi pe data de 8 iulie, in Gradina Publica. Vor  lua cuvantul cate un reprezentant al fiecarei asociatii implicate, din partea Primariei Municipiului Barlad –  pe domnul primar Dumitru Boros si alti invitati surpriza, persoane care pot inspira publicul sa citeasca” a declarat Mihaela Zanoschi, managerul Asociatiei „ Buna ziua Copii din Romania”.

In afara de lectura, publicul barladean va mai putea participa in fiecare vineri si sambata la ateliere creative, intreceri si concursuri, desene pe asfalt si multe alte suprize pregatite de organizatori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img