miercuri, 17 aprilie, 2024

Barlad: BROSCUTA RECICLATA A FOST PREMIATA

Distribuie:

Publicat:

Cei care se implica sunt premiati! Au lasat frau liber imaginatiei si din manutele lor a iesit ceva frumos-  “ mascota reciclarii” . Pentru a incuraja astfel de activitati, autoritatea locala a oferit diplome si premii celor care s-au implicat activ si creativ  in cadrul concursului “MASCOTA RECICLARII ORASULUI 2017.

Activitatea  face parte din programul educational de colectare selectiva din municipiul Barlad  si de reducere a cantitatii de deseuri menajere, cu impact direct in protejarea mediului.
Scopul acestei actiuni  este de a crea deprinderea  colectarii selective a deseurilor reciclabile drept un obiectiv permanent, a carui finalitate inseamna protejarea mediului inconjurator pentru noi  si pentru generatiile viitoare.

Trofeul  MASCOTA RECICLARII 2017 a fost castigat de micii concurenti de la „Gradinita cu program prelungi Nr. 5”, care  in anul 2017 au adunat cantitatea cea mai mare de deseuri reciclabile respective hartie si carton.

In total au fost felicitate opt echipaje care s-au alaturat  demersului  Consiliului Local Barlad,  ele primind  „cardul” de participare la „BATALIA RECICLARII BARLAD 2018”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img