vineri, 29 martie, 2024

Barlad : “ Bucurie mare” pentru locuitorii cartierului Podeni!

Distribuie:

Publicat:

O alta iarna, aceeași mizerie si bălți- o fraza valabilă si pentru 2018. După prima zăpada căzută, cei care locuiesc in cartierul istoric Podeni din Barlad au doua alternative: sa-si cumpere elicopter sau barca. Pentru ca așa zisele trotuare au fost înghițite de apa iar străzile sunt impracticabile. S-au transformat in capcane atât pentru conducătorii auto cat si pentru pietoni.

Jale! Acesta ar fi cuvântul care ar putea descrie situatia barladenilor care locuiesc pe străzile din cartierul Podeni. Canalizarea încă nu a ajuns pe toate străzile iar lipsa lucrarilor de infrastructura se vede cu ochiul liber! A fost nevoie de o singura zi in care a nins iar zăpada topita a format cu străzile pline de gropi si de pământ o imensa balta! A fost aproape imposibil sa găsești un centimetri pătrat uscat, iar cizmele de cauciuc vor deveni, din nou, in trend pe aceste străzi.

Nemulțumirea oamenilor este justificata, este cea de doua iarna in care trebuie sa își duca micuții la școala in brațe, iar ei sa demonstreze ca sunt “ Nadia Comăneci” de Barlad pe bordurile care mai răsar, pe ici, pe colo!

Situatia nu este roz nici in cazul conducătorilor auto- Dimitrie Cantemir, Dumbrava Roșie, Dunării, Baltaretului( nume predestinat , parca, pentru aceasta perioada) arată mai rau ca după bombardament.

Autoritățile locale își cer scuze pentru disconfortul creat si declara ca străzile au fost predate firmei care se ocupa cu canalizarea acelui cartier! Pana nu se va face receptia lucrării si acestea vor intra , din nou, in ograda Primariei nu se poate face nimic. Oare chiar nu exista o excepție de la aceasta regula? Nu se poate denivela si sa se arunce o lopata de pietriș pe aceste drumuri? De câta rabdare sa mai dea dovada?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img