joi, 28 martie, 2024

BARLAD: CERCETATI PENTRU INFRACTIUNI CU VIOLENTA

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din municipiul Barlad a fost retinut in data de 06.06.2017 pentru 24 de ore,  fiind cercetat de politistii barladeni  pentru savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente,  tulburarea ordinii si linistii publice si  distrugere. Alte trei persoane sunt cercetate pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad efectueaza cercetari      intr-un dosar penal intocmit pe numele a patru persoane cu varste cuprinse intre 20 si 27 de ani, din municipiul Barlad. Unul dintre ei este banuit de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, iar ceilalti trei fiind banuiti de comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice. Faptele au fost comise in data de 03.06.2017, pe raza municipiului Barlad, fata de un barbat  in varsta de 42 de ani, din aceeasi localitate.

La data de 03.06.2017, orele  19.30, pe fondul unui conflict mai vechi, cele patru persoane din  Barlad s-au deplasat la locuinta barbatului de 42 de ani. Tanarul in varsta de 25 de ani  a distrus mai multe bunuri si a lovit partea vatamata. Celelalte persoane au provocat scandal,  ce a dus la tulburarea ordinii si linistii publice.

Tinerii au fost condusi la sediul Politiei municipiului Barlad in vederea audierii. Fata de tanarul de 25 de ani a fost emisa de catre politisti ordonanta de retinere pentru 24 de ore. Acesta urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img