joi, 28 martie, 2024

Barlad : consumul de alcool duce la fapte antisociale

Distribuie:

Publicat:

In timp ce doi politisti din cadrul Politiei Locale Barlad executau activitati de patrulare pe strada Stroe Belloescu, au observat un tanar cu vestimentatia patata de sange. Din discutiile purtate cu martorii aflati la locul incidentului a rezultat faptul ca avusese loc o altercatie, in urma careia victima a suferit o plaga intepata.  Agresorii, alti doi tineri, fugisera spre „Cerbul de Aur”.

Oamenii legii  au plecat in urmarirea suspectilor, fiind depistati in scurt timp. S-a reusit identificarea si imobilizarea lui T. R. A. , de 17 ani, din orasul Barlad, care a recunoscut faptul ca fratele sau, care a reusit sa fuga, a folosit un cutit intr-un conflict spontan, care a fost generat de o cearta intre ei si patru tineri, printre care se afla si victima. Cel in cauza a fost predat Politiei pentru continuarea cercetarilor.

” Prima constatare, care s-a desprins din acest eveniment este ca T.R.A. se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Asadar, consumul de alcool, asociat unui comportament agresiv si lipsei de supraveghere a copiilor de catre parinti poate conduce la savarsirea de infractiuni cu violenta, cu consecinte deosebit de grave indreptate impotriva vietii si sanatatii altor persoane. Politia Locala Barlad va initia activitatile de prevenire in unitatile de invatamant si va intensifica actiunile menite sa depisteze tinerii cu comportament violent in parcurile de joaca, parcurile de agrement, baruri si alte locuri unde se pot comite fapte antisociale. Totodata, adresam multumiri cetatenilor care au acordat sprijin tanarului agresat si agentilor de politie locala, pentru prinderea suspectilor” a declarat Vasile Chelaru, directorul Politiei Locale Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img