joi, 28 martie, 2024

BARLAD: DACA ESTI PASIONAT DE RUGBY , ACUM E SANSA TA!

Distribuie:

Publicat:

Federatia Romana de Rugby continua procesul de selectie in ce priveste categoriile de varsta U15, U16, U17 si U18. In cele patru regiuni ale tarii, Moldova, Muntenia, Transilvania si Dobrogea se va face o prima selectie, urmand sa fie alesi cei mai buni 25 de jucatori (din fiecare regiune) la fiecare categorie de varsta.

In aceasta saptamana se vor face selectii in zona Muntenia si zona Moldova.
Astfel, in zona Moldova, timp de patru zile, incepand de pe 6 iulie se vor face selectii la toate categoriile de varsta. Testele vor avea loc pe terenul Bazei Sportive a Clubului Sportiv Scolar din Barlad, copii find asteptati la teren cu incepere de la ora 11:00. In total, la cele patru categorii de varsta, sunt 220 de sportivi din toata zona Moldova. In prima zi a trialului se vor da teste fizice si tehnice, ca in dimineata zilei urmatoare sa se organizeze un meci intre copii, la fiecare categorie de varsta.
Programul selectiilor regionale Moldova:
U18 (an nastere 2000)
6 iulie
U17 (an nastere 2001)
7 iulie
U16 (an nastere 2002)
8 iulie
U15 (an nastere 2003)
9 iulie
„Au fost selectionati cei mai buni copii din zona Moldova, selectii facute in urma campionatelor nationale si regionale. In plus, in afara de copiii observati de catre selectionerii regionali Florin Nistor, Iulian Iftenie, Florin Ibanescu si Ioan Harnagea, sunt si jucatori care vin ca si recomandari din partea antrenorilor de la cluburi, jucatori care din diferite motive nu au putut participa la toate competitiile . Este o actiune importanta pentru noi pentru ca ne dorim sa avem cat mai multi reprezentati in acel grup national de 35 de sportivi. Dorim sa demonstram ca rugbyul in Moldova are viitor si ca aceasta zona ramane un nucleu important pentru alimentarea loturilor nationale”, a declarat Gabriela Surmei-Balan, Director Regional de Dezvoltare Moldova Nord.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img