joi, 28 martie, 2024

Barlad: Daca faci nu-i bine ! Primarul Boros suparat pe implicarea unor tineri cu initiativa

Distribuie:

Publicat:

Peste 200 de liceeni au participat, miercuri 28 Martie, la conferinta organizata cu scopul de a-i ajuta sa se decida spre ce domeniu sa se indrepte dupa absolvire. Evenimentul a reprezentat  prima activitate a proiectului „Mentorium Arena”, derulat de Asociatia „International Community of the Young”.

La activitate, tinerii interesati de business, medicina, psihologie si IT au avut posibilitatea de a afla de la oameni cu experienta ce inseamna cu adevarat fiecare dintre aceste domenii. Au fost prezenti in sala si au cucerit auditoriul Felix Patrascanu, managing partner Fan Courier, prof.univ.dr. Beatrice Gabriela Ioan, prorector al Universitatii de Medicina si Farmacie Iasi ,Adrian Vintu, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul psihologiei, timp in care a studiat la Harvard, Princeton si Berkeley, Florin Cardasim, co-founder & trainer Codecamp University, co-founder & consultant Strongbytes si managing partner TBNR Accelerator Iasi”. Liceeni au interactionat cu invitatii, le-au adresat intrebari pertinente si a fost o intalnire in care fiecare dintre cei prezenti au avut de invatat.
PRIMARUL BOROS S-A SUPARAT PE LICEENI.

Presedintele asociatiei, Cosmin Botoroga a fost prezent in cadrul sedintei de Consiliul Local Municipal unde le-a prezentat alesilor locali ce s-a intamplat. Niciun consilier nu a fost prezent in sala teatrului pentru a vedea cum s-au purtat discutiile , in schimb au avut doar reprosuri. Primul suparat a fost primarul Boros care l-a intrebat pe organizator “ ati vorbit si despre Barlad ? Despre necesitatile orasului? Nu despre Olanda , Franta? “ .        

 Domnule edil sef era tare bine daca erati si dumneavoastra prezent, sa le faceti cunoscut acestor oameni care este treaba in orasul nostru. Totusi a fost prezent unul dintre cei mai prolifici manageri de top care a punctat in aceasta conferinta despre oportunitati. Despre ceea ce au nevoie oamenii si cum le satisfacem nevoile. Dar se pare ca, din punctul dumneavoastra de vedere, a fost mai important ca marti sa fiti prezent la intalnirea organizata de CARP decat sa le enuntati personal unor oameni cu potential. Acesti tineri nu sunt reprezentantii autoritatii locale si spre deosebire de intalnirile finantate cu bani frumosi de la bugetul local, aceasta a reusit sa ii aduca pe acesti adolescenti , la aceasta actiune. Singura care i-a felicitat a fost Cristina Tiron.                  Pe viitor ii puteti pune la aceeasi masa pe Andrei Huiban, pe Cezar Toporas si sa organizati un eveniment asemanator ii care sa invitati oamenii de afaceri din oras si sa le prezentati oportunitatile pe care nu le-au identificat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img