joi, 18 aprilie, 2024

Barlad: DOUA ACTIVITATI, UN SINGUR EVENIMENT.IUBITORII DE MOTOARE AU MARCAT INEDIT ZIUA DE 8 MARTIE – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ziua de 8 Martie a fost un prilej pentru cei indragostiti de motoare sa iasa pe strazile Barladului ( pana si vremea a tinut cu ei) si sa ofere felicitari doamnelor si domnisoarelor intalnite pe traseu.

Indragostitii de motoare au dorit sa dea de veste ( intr-un mod original) de venirea primaverii . S-au adunat in Gradina Publica apoi au defilat intr-o parada prin tot orasul si au impartit 500 de fire de flori si felicitari doamnelor,domnisoarelor si soferitelor!  

La actiunea de joi au participat 30 de persoane si 20 de motociclete. Traseul a fost Bulevardul Republicii, strada General Vasile Milea si Bulevardul Primaverii.
“ Noi motociclistii dorim sa schimbam opinia publica ,care are o perceptie gresita cum ca suntem niste duri,deranjam prin diferite metode si multe alte lucruri negative.Grupul de motociclisti din Barlad are ca si intiativa diferite acte caritabile impreunate cu actiuni de constientizare a celorlalti participanti la trafic,ca existam si noi!” ne-a declarat un participant prezent la actiunea de ieri.

Un  eveniment asemanator a avut loc de 1Martie cand acestia au avut si o actiune caritabila,au cumparat toate martisoarele confectionate manual de cei de la fundatia” Star of Hope “ ajutand in acest fel copii cu autism,sindrom down si alte dizabilitati. Martisoarele au fost impartite impreuna cu niste pliante “Alege viata” participantilor la trafic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img