joi, 18 aprilie, 2024

BARLAD: DUPA TELEFONUL DE SERVICIU A PRIMIT SI MASINA –FOTO

Distribuie:

Publicat:

Datorita faptului ca este un viceprimar care isi face bine treaba( nu lipseste de la niciun eveniment in care e rost de poze sau de dat medalii, mana a doua in autoritatea locala, Roxana Miron Feraru, a primit masina de serviciu, donata de aceasta data si sosita in Barlad si datorita ajutorului dat de catre deputatul Adrian Solomon.                                                                                                                                

GRIJULIE , ACUM, CU CHELTUIREA BANULUI  PUBLIC. 

Dupa ce pe 8 Martie a promit, din bani publici, o minunatie de telefon mobil- iPhone 6 gold, de ziua ei a primit si un autoturism. Motivarea acestui gest l-am primit chiar din gura fericitei.     

 „ Kilometrajul masinii pe care am primit-o aseara( n.r. este vorba despre o Dacia Logan ) . As dori sa precizez ca este o donatie pe care o primim de la Camera Deputatilor. Am avut o scurta corespondenta , facilitata de catre domnul deputat Adrian Solomon, si asta pentru ca intr-adevar la Primaria Barlad se simtea nevoia achizitionarii unui nou autoturism. Pentru ca s-a ivit aceasta posibilitate, a primirii donatiei, nu putem decat sa fim extraordinari de incantati ca nu a trebuit ca noi sa suplimentam din bugetul local pentru achizitionarea acestei masini”.         

Trebuie amintit faptul ca pana la Roxana Miron Feraru toti viceprimarii si chiar sefii de servicii  isi foloseau masinile personale atunci cand Dusterul era ocupat. Ani de zile Adrian Solomon , Marin Bunea si Dorin Apostol au fost vazuti la volanul masinilor personale, desi se deplasau in interes de serviciu. Ei au putut, Roxana nu!       
                                                                                                                                                                                                                             Cel care a intrebat-o despre aceasta donatie a fost consilierul independent Bogdan Sarbu,  caruia i-a fost atentia atrasa  de faptul ca „ este din 2005 autovehicolul si  are valoarea de inventar  de 300 de milioane , 30.000 de lei noi. Mi s-a parut o suma mare, foarte mare, poate se  face o noua evaluare”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img