vineri, 29 martie, 2024

Barlad : Extinderea iluminatului stradal, pentru siguranta publica

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, in ultima perioada, pe raza localitatii s-au efectuat mai multe lucrari de extindere si modernizare a iluminatului public stradal, in scopul cresterii gradului de confort, dar si de siguranta publica.

Astfel, pe domeniul public s-au montat 67 de stalpi pe strada Titu Maiorescu, 12 stalpi pe strada Palerma, 7 pe strada Florilor, 4 pe Aleea Crang, 5 pe strada Mihai Eminescu (Bloc garsoniere Confectii-lucrare in curs) si au fost efectuate lucrari de modernizare prin inlocuirea becurilor cu lampi led pe strazile Veronica Micle (15 lampi led) si Titu Maiorescu (55 lampi led).

„Siguranta barladenilor, alaturi de educatie si sanatate sunt pe primul loc in orice viziune de dezvoltare durabila. Dupa cum se poate observa, am intervenit in zone in care accesul la

energia electrica pentru uz casnic si iluminatul public fie nu au existat niciodata, fie se impuneau. Vorbim de zone precum Cartierul Complex sau Prodana, dar si in Cartierul Gara, cum este strada Florilor unde nu a existat iluminat niciodata. Periodic insa, s-au facut mai multe lucrari de modernizare pe pe multe strazi. Dar, lucrarile de extindere si modernizare vor continua si, ca si pana acum, ne vom axa cu prioritate pe strazile pe care cetatenii municipiului ne-au semnalat ca sunt probleme cu iluminatul public stradal, o conditie importanta pentru cresterea gradului de siguranta publica. Daca mai sunt si alte zone cu probleme similare, asteptam sugestii!”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img