vineri, 29 martie, 2024

Barlad : Faptele de vitejie nu se uita ! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Au crezut in aceasta tara si in viitorul acesteia punandu-si patria inaintea vietii! Ca semn de recunostinta si respect , autoritatile militare nationale impreuna cu cele locale vor incerca luni, 5 Noiembrie, sa le arate, simbolic, pretuirea pe care le-o poarta.

In an centenar, in semn de respect si apreciere pentru veteranii celui de-al II-lea Razboi Mondial, Seful Statului Major al Apararii, General dr. Nicolae-Ionel Ciuca, a dispus acordarea titlului de” Atestat al Sefului de Stat Major al Apararii” pentru curajul, devotamentul si spiritul de sacrificiu dovedit in cel de-al II-lea Razboi Mondial si” Emblema de Onoare a Statului Major al Apararii” cu prilejul aniversarii zilei Armatei Romaniei, pentru colonel(r) Tanase Ion si colonel(r) Velica Ion.

Distinctiile vor fi inmanate de catre comandantul garnizoanei Barlad, colonel Costel-Sorin Balan si primarul municipiului Barlad, Dumitru Boros, impreuna cu lt.col. Dan Pintilie, din partea Centrului Militar Judetean Vaslui, in prezenta col(r) Vasile Adam, col(r) Marin Costin si lt.col.(r) Mircea Botoi din partea A.N.V.Rz. Vaslui, astazi 05 noiembrie 2018, ora 11.000, in sala de expozitii a Cercului Militar Barlad.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img