vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: GATA CU HAOSUL DIN PARCARI

Distribuie:

Publicat:

O situatie care poate fi intalnita in mai toate parcarile din fata blocurilor din Barlad. Cativa vecini, cu simtul proprietatii, acapareaza locurile de parcare pe care le inscriptioneaza, le inconjoara cu lant si sunt dotate , unele, si cu lacat. Dar sa te fereasca sfantul daca ai tupeul sa le ocupi tu spatiul. Te trezesti cu stergatoarele ridicate, primul pas, dupa care suna la usa pentru a te ruga  sa iti iei masina de pe „ locul lor”, iar daca tu continui sa gresesti iti fac un scandal de zile mari.    
Pentru toti posesorii de masini care s-au lovit macar o data de aceasta situatie, edilul sef al Barladului , Dumitru Boros,  a gasit solutia. Una care se practica cu succes in orasele civilizate: inchirierea contra cost a unui loc de parcare. 
 „ O  chestiune pe care am gandit-o de ceva timp si pe care vroiam sa o aduc in discutie si la cunostinta barladenilor este acea chestiune legata de locurile de parcare. Ma gandesc sa pun in discutie, si azi o fac pentru prima data, de a inchiria locurile de parcare acolo unde exista parcari amenajate. Am vazut ca in alte orase aceasta solutie a avut succes si ne-am gandit sa o punem in aplicare si la noi. Exista multe solicitari si la noi, in Barlad, vom gandi un program si vom merge in aceasta directie. Cei care nu au un loc de parcare in parcarile amenajate vor parca ca si acum” a declarat primarul Boros.  
Asadar, cine isi doreste un loc de parcare propriu va trebui sa scoata banuti din buzunar pentru a se bucura de acest beneficiu. Cu aceasta ocazie , poate, nu vom mai vedea in parcari dubite , camionete , masini de serviciu plus cea personala toate apartinand unui singur om. Sa speram ca aceasta masura va aduce Barladul mai aproape de orasele civilizate. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img