News Flash:

BARLAD:GATA CU SMECHERII SI PARCARILE LOR!

25 Noiembrie 2016
16987 Vizualizari | 2 Comentarii
 Masini parcate pe b-dul Republicii pentru ca asa vor ei, opriri pe trecerile de pietoni toate aceste lucruri nu vor mai fi posibile. A fost nevoie sa se schimbe seful Biroului Rutier de la Barlad ca aceste fapte sa fie de domeniul trecutului. In cel mai scurt timp, conform declaratiilor comisarului George Sava. Iata care sunt principalele modificari :  cei care isi lasa autovehicolele pe bulevardul Republicii risca amenzi intre 250-375 de lei si 2-3 puncte de penalizare. Se va desfiinta sensului giratoriu din Podu Pescariei pentru fluidizarea traficului rutier.Odata eliminate marcajele actuale, se va reda circulatia pe drumul prioritar, respectiv strada Ioan Popescu, care va fi semnalizata corespunzator.

ATENTIE LA INDICATOARE!

„Urmatorul pas va fi desfiintarea unor indicatoare cu semnificatia «Parcare intre orele…» sau «Permisa oprirea intre orele…» pe strada Republicii. Pe aproape toata artera Republicii vor fi montate indicatoare cu semnificatia «Oprirea interzisa», iar parcarea va fi permisa doar pe strazile din imediata apropiere. Pe tot segmentul de drum vor fi montate indicatoare de informare de genul «Parcare la 200 m» etc. Deja s-au desfiintat o parte dintre indicatoare, dinspre Gradina Publica spre Centru. Conducatorii auto care vor fi depistati ca isi lasa in continuare masinile pe Republicii vor fi sanctionati contraventional”, ne-a declarat comisarul George Sava.

Pentru oprirea neregulamentara (pana in cinci minute), soferii risca doua puncte de penalizare si o amenda de 250 de lei, iar pentru stationarea neregulamentara (peste cinci minute), trei puncte de penalizare si o amenda de 375 de lei. 
  
O alta masura este desfiintarea trecerii de pietoni din zona fostei Scoli nr. 2 (langa cinema Barladul), ramanand valabila cea din fata magazinului Berlin, si vom incerca sa cream un sens unic pe strada Suceava . Astfel cei coboara de pe strada Dragos Voda sa iasa pe Republicii nu mai au voie decat pe la Iris, pe strada Hotin, ori pe la Cerbul de Aur, astfel se va decongestiona circulatia.            

 TREI SENSURI GIRATORII NOI LA BARLAD.

Dumitru Boros , a anuntat ca, in scurt timp, se doreste crearea a trei sensuri giratorii pe Republicii: la intersectia cu strada Popa Sapca (care duce la Scoala „Principesa Elena Bibescu”), in zona Confectii si in zona BCR, adica la intersectia cu strazile Marcel Guguianu si Constantin Hamangiu.
Cristina Radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Dorin  | #4739
Lucru acasă!
Tocmai ai făcut o mare descoperire! Un sistem deschizător de drumuri! Faci bani simplu și repede! Începi repede și ușor! Aici ai o echipă senzațională! Îți oferim seriozitate și încredere! Nu ai nicio obligație! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o
Iulian  | #4740
Daca reglati si semafoarele si luminati zonele unde sunt parcate masinile o sa fie supet.
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038305 (s)