vineri, 29 martie, 2024

BARLAD: INGROPATE IN NOROAIE CARTIERELE , PE TROTUARE COPACEI -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Canalizarea din cartierele Munteni si Podeni era un vis pentru majoritatea celor care locuiesc acolo. Minunea S-a produs dar odata cu ea au aparut si fapte care tin doar de comoditatea oamenilor. Ori de cate ori are prilejul se lauda cu alti cativa metri facuti pe anumite strazi, primarul Boros este invitat de cei care locuiesc pe strazile Minerva, Traian sa vina in vizita.                                                            

Dupa ce s-a efectuat lucrarea a ramas dezastrul: noroiul ii impiedica pe oameni sa ajunga in oras, iar daca cineva are nevoie de o Ambulanta aceasta cu greu poate ajunge la locul solicitat. Locuitorii acestor zone fac un apel la autoritatile locale sa vina sa “ puna macar o masina de piatra” cum ne-a transmis un cititor.  Cert este , asa cum se observa din imagini, oamenilor le lipseau doar copaceii. In rest , le aveau pe toate. Dar si acestia au fost plantati “ la norma” fara ca cineva sa vina sa verifice cum a fost finalizata operatiunea.        
                                     
Asa ca domnule primar, va invitam sa va luati cizmele de cauciuc si sa vedeti , cu ochii dumneavoastra, cum arata strazile dupa canalizare. Zici ca esti la tratament la Techirghiol. Sau la “ vulcanii noroiosi”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img