vineri, 26 aprilie, 2024

Barlad: INVESTITII CE SE VAD CU OCHIUL LIBER! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Zilele trecute,primarul Dumitru  Boros, a verificat, in teren, stadiul lucrarilor de constructie a Salii de sport de la Scoala Gimnaziala ”Iacov Antonovici”, precum si pe cel al lucrarilor de montaj a unor balustrade metalice pe unele strazi din Cartierul Tuguiata II.

Astfel, la sala de sport a institutiei de invatamant mentionate s-a constatat ca obiectivul este finalizat in proportie de peste 80%, majoritatea lucrarilor care mai sunt de realizat fiind in desfasurare la acest moment. Cu toate acestea, au fost totusi constatate intarzieri la termenul final de executie, motivele invocate de constructor fiind de ordin tehnic.

”Chiar daca mai multe operatiuni sunt deja finalizate in totalitate, mai sunt suficiente lucruri de facut, motiv pentru care investitorul, respectiv Compania Nationala de Investitii, a ajuns la concluzia ca termenul de finalizare a investitiei va fi depasit. Acum, lucrarile s-ar putea finaliza, in baza autorizatiei emise de investitor, pana cel tarziu in luna septembrie a acestui an. Am discutat atat cu cei care realizeaza constructia, cat si cu proiectantul si am primit asigurari ca decalajele inregistrate vor fi reduse in perioada urmatoare. Eu sper totusi sa ne incadram in acest nou termen si sa nu mai apara alte probleme”, a spus edilul sef .

Reamintim ca proiectul salii de sport, care va avea o capacitate de 180 de locuri si va fi prevazuta si cu o tribuna, a demarat in luna septembrie a anului 2016, are o valoare de peste 3,7 milioane lei, fara TVA si un termen de executie de doi ani.

Totodata, acesta a verificat si stadiul in care se afla lucrarile de montaj a unor balustrade metalice pe strazile Gladiolelor, Garofitei, si Castanilor. Cele trei artere fac parte dintr-un proiect amplu de montaj balustrade, care va fi implementat pe toate strazile din oras care au o declivitate mai mare de 8%. In total, astfel de balustrade metalice vor fi montate pe o lungime de circa 2,3 kilometri, pe unul sau doua trotuare de pe 23 segmente de strazi, atat din Cartierul Tuguiata II, cat si din cartierele Bariera Puiesti, Complex, Extindere Complex si Deal II.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img