joi, 28 martie, 2024

BARLAD : ISI VOR VEDEA STRADA ASFALTATA

Distribuie:

Publicat:

Minune vor striga barladenii care locuiesc in zona 0 a orasului dar care timp de cativa zeci de ani nu au zarit o pata de asfalt pe strazile pe care locuiesc. Municipalitatea le da o veste buna, si anume ca incepe „ marea asfaltare”. 
         
Norocosi sunt cei de pe Bicaz, Ioan Voda, Doctor Bogdan Bagdasar si Posta Veche , acestea  au o suprafata de 3.515 metri patrati, iar valoarea lucrarilor  se ridica la aproape  755.000 de lei.    
                         
 „ Proiectele prevad pentru toate cele patru strazi o durata de contractare si executie de sase luni, asa ca, daca licitatia nu va fi contestata, iar constructorul castigator va trece imediat la treaba, pana la finele anului, lucrarile ar urma sa fie gata. Suma necesara a fost alocata de la bugetul local, dar speram ca investitiile sa fie realizate cu fonduri UE intrucat proiectele au fost depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale, prin Programul National de Dezvoltare Locala, si asteptam un raspuns favorabil”, a declarat Constantin Nituc, purtatorul de cuvant al Primariei Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img