marți, 23 aprilie, 2024

Barlad: La prima zapada autoritatile locale s-au INECAT – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prima zăpada serioasă din acest an a fost tratată la capitolul diverse de autoritățile locale bârlădene. Nu tu beneficiari ai ajutorului minim garantat pe străzi- deși conform declarațiilor oficiale 200 de persoane sunt apte si trebuie sa muncească pentru bănuții pe care ii primesc, străzi si trotuare  transformate in “ lacuri de acumulare” – de asta au avut parte barladenii.

Orașul,  de la centru si pana la străzile îndepărtate, arată dezastruos iar nervii contribuabililor au atins nivelul cel mai ridicat de indignare in timp ce delăsarea autoritatilor era invers proporțională.

Cei care vineri au dorit sa admire Grădina Publica au fost nevoiți sa facă echilibristica printre apa care invada parcarea europeană, pe alei nu intrase niciun un plug si abia la ora 13 , doi muncitori cu un “chef nebun de munca” se apucaseră sa dea zăpada de pe o alee.

Pe străzile din Munteni si Podeni era aproape imposibil sa te deplasezi fără cizme de cauciuc pentru ca zăpada topita se transformase intr-o substanța alunecoasa ce mustea de pământul străzilor care au fost stricate de cei de la DELGAZ ori de la Aquavas si pe care nimeni nu i-a somat/ verificat sa le lase așa cum erau înainte de intervenția acestora.

Dacă toată primavara si vara edilul Boros s-a fotografiat, ba la umbra copaceilor si a trandafirilor, nu ar fi stricat sa va imortalizați si pe străzile in care si pe jos este greu sa te deplasezi. Lucrul acesta este valabil si pentru viceprimarul Miron Feraru care ar fi trebuit sa se ocupe de curățenia orașului – știti in subordinea dumneavoastră aveți o masa electorala, platita din banii celor care zi de zi se duc la munca, si pe care ar fi trebuit sa ii trimiteti sa pună “ osul la treaba”.

STRĂZI CIURUITE , GROPI CE PUN IN PERICOL SIGURANȚA PARTICIPANȚILOR LA TRAFIC- CONDUCĂTORII LOCALI SUNT ORBI.

Al. Vlahuta, Dunării, Vrancei, Vasile Parvan, Titu Maiorescu si putem continua cu străzile care arată mai rau ca după război. O parte din ele nu au văzut nici măcar o lopata de bitum deși cei care locuiesc in aceste zone sunt cu taxele si impozitele la zi, au fost in audiență si au solicitat sa vadă si ei ce se fac cu bănuții lor. Au avut rabdare si speranța  “ N” mandate dar s-au saturat sa vadă doar panseluțe, copăcei, trandafirași si întocmire de studii de fezabilitate odată la patru ani.

A apărut si bugetul pe anul curent si se pare ca s-au alocat sume frumoase doar pentru anumite străzi( anexăm facsimil) si cam atât. Lista de investiții a Reiserului ( firma care executa asfaltările in orașul nostru si care aparține de Consiliul Local ) nu apare nicăieri de aici se poate desprinde concluzia ca doar acele străzi nominalizate vor fi finalizate. Dar noi le dam un pont- imediat cum va permite vremea puneți o plomba pe strada V. Parvan, lângă o spălătorie auto ca la cum arată groapa din carosabil- nesemnalizată de nicio culoare, in cel mai scurt timp se va produce o nenorocire. Domnule primar si dacă va duceți acolo vrem poze! Multe ! Ca sa știe barladeanul ca ați mai rezolvat o problema.  
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img