News Flash:

BARLAD: LINIȘTEA PESEDISTILOR NU ADUCE CENTURA!

8 Februarie 2017
2525 Vizualizari | 0 Comentarii
•In liniște si pe rapid! Așa s-a votat bugetul! Niciun reprezentant al social-Democraților nu a depus niciun amendament la șoseaua de centura a Barladului.             

 In fiecare campanie ni se prezentau vise! Despre cat de important este acest drum, despre munca asidua  pe care o depun făcând lobby la un guvern care nu ii susține! La fiecare patru ani erau scoase din sertarele propagandiste cuvintele si flyerele magice, dar acum când au guvernul lor niciun ales PSD nu a adus in discuție acest subiect.                      

 Adrian Solomon, Ana Birchall ( membru in cabinetul Grindeanu) nu au deschis gura sa susțină ofurile celor pe care ii reprezintă in Parlamentul României. Sau poate in " grădina Maicii Domnului" nu este nevoie de drumuri, se levitează sau se zboară cu ajutorul aripilor!                                                              

 PESTE 4 ANI RELUAM SUBIECTUL!                             

 Politicienii au promis, barladenii așteaptă de ceva ani semn ca stau bine la capitolul rabdare! Fără portavoce , nici măcar  de la microfonul  Camerei Deputaților , nimeni nu a scos un sunet! Singurii care au depus amendamente au fost Daniel Olteanu, deputat din partea PNL, si Mihai Botez de la USR.  

 ʺZi neagră pentru județul Vaslui. Marțea neagră!

Proiectul de buget național a fost votat în Parlament în forma susținută de PSD, iar rezultatul este că, în acest an, vom avea zero km de drumuri naționale modernizate  în județul Vaslui! Zero lei pentru Variantele ocolitoare Vaslui și Bârlad!

Vă reamintesc, am depus șase amendamente la proiectul de buget, amendamente prin care am solicitat sume de bun-simț, atât cât se putea consuma în 2017 (ca să nu blocăm banii degeaba), pentru următoarele obiective din județul Vaslui:

1. Construcția Variantei ocolitoare Vaslui
2. Construcția Variantei ocolitoare Bârlad
3. Reabilitarea și modernizarea drumului Iași – Vaslui – Bacău, proiect Trans Regio
4. Reabilitarea DN11A Bârlad (limită E581) – Podu Turcului – Adjud
5. Reabilitarea și modernizarea DN 24A Huși – Murgeni – Bârlad
6. Construcția Drumului Expres Focșani – Bârlad – Albița, Coridorul IX Pan-european

Majoritatea parlamentară, condusă de PSD, a respins însă aceste amendamente, iar rezultatul este unul dezastruos pentru locuitorii județului Vaslui. Cel mai grav este faptul că parlamentarii PSD Vaslui au fost printre cei care au votat împotriva alocărilor de fonduri pentru proiectele de infrastructură din județul lor, din județul nostru! Nu am crezut că voi asista la așa ceva!

Dragi vasluieni, în clipa de față, cu votul parlamentarilor PSD din Vaslui, dumneavoastră susțineți investițiile din București și din zonele bogate! În acest moment, prin „grija” PSD, județul Vaslui contribuie la bugetul național cu mai mult decât primește. Plătim taxe și impozite, iar statul nu investește nici măcar într-un kilometru de drum național în Vaslui, asta după ce, vă reamintesc, în 2016 s-a găsit soluția realizării în regie proprie a Variantei ocolitoare Bârlad de către Compania de Drumuri și Autostrăzi. Acum avem o certitudine dramatică: în 2017 nu se vor face nici Varianta ocolitoare Vaslui, nici Varianta ocolitoare Bârlad, nici celelalte drumuri naționale care traversează județul și care, prin modernizare, ar da un impuls fantastic economiei locale.

Inclusiv „dezbaterile” în Comisii au fost de așa natură încât unui parlamentar care și-ar fi propus să-și susțină amendamentele i-ar fi fost imposibil. De exemplu, ședința Comisiei de Transport a fost programată în același timp cu ședința Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, unde sunt membru, și nu s-a acceptat ca un coleg să susțină amendamentele mele, fiind imposibil să fiu prezent în două locuri în același timp.

În acest moment, din punctul meu de vedere, PSD este un adversar direct al județului Vaslui. Nu se poate să iei peste 60% și să nu dorești să treacă nici măcar un proiect prin Ministerul Transporturilor! PSD ne vrea abandonați în gropi, în drumuri distruse, fără variante ocolitoare, fără legături cu Vestul. Votul dat în Parlament de PSD împotriva proiectelor de modernizare a drumurilor naționale din Vaslui este un vot împotriva vasluienilor " ne-a declarat deputatul Olteanu.                    

 " Băiatul cu rucsac" a luat si el atitudine. Patru amendamente depuse ce vizează: centura Barlad, cea de la Husi, reabilitare  drumului Vaslui - Roman si reabilitarea șoselei  Vaslui - Bacau.                         

  ȘOSEAUA DE CENTURA -UTOPIE!                              

 Am putea cataloga dorințele bârlădenilor la capitolul " vise frumoase". Cum sa fie realizată șoseaua de centura când multe din drumurile vasluiene sunt pline de noroaie? Dumneavoastră trebuie sa va duceți copiii la școala cu tractorul, sa va îngropați morții cu cizme de cauciuc si odată la patru ani sa vi se prezinte " cat de frumos este județul nostru".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037238 (s)