vineri, 19 aprilie, 2024

BARLAD: MAMA CRIMINALA SI-A PRIMIT PEDEAPSA!

Distribuie:

Publicat:

La ani grei de inchisoare a fost condamnata Cristina Petriman, cea al carei bebelus a fost descoperit mort, intr-un tomberon de gunoi din Barlad, in luna noiembrie a anului trecut. Judecatorii vasluieni au condamnat-o la 12 ani si 4 luni de inchisoare pentru infractiunea de omor.

Un caz care a socat comunitatea locala dar si intreaga tara in luna noiembrie 2016, a fost acela al barladencei Cristina Petriman (35 de ani). Aceasta a nascut acasa, singura, apoi conform spuselor sale in fata anchetatorilor, decesul nou-nascutului a survenit accidental, din cauza unei perne care l-a sufocat, pe care ea o pusese deasupra micutului pentru a nu-i fi frig.

Conform surselor din ancheta, Cristina Petriman ar fi tinut trupul bebelusului mort in casa mai multe zile, amanunt speculat de procurorul acuzator in fata judecatorului de Drepturi si Libertati, ca fiind ceva premeditat si de a gasi probabil o solutie de a scapa de el, fara sa lase urme. Cristina Petriman a primit mandat de arestare la acea vreme, ea judecandu-se in stare de arest pana la pronuntarea sentintei de 12,4 ani, perioada care ii va fi trecuta ca executata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img